Λάμπρος Βακιάρος

Είμαι ο Λάμπρος Βακιάρος, Master Chef 2017, επαγγελματίας μάγειρας και μυημένος στο fitness. Kατάφερα να συνδυάσω το πάθος μου για τη μαγειρική και τη γυμναστική με κοινό τόπο τον τρόπο με τον οποίο το φαγητό μπορεί να είναι παράλληλα μια δημιουργική διαδικασία, διατροφική επιστήμη και υψηλή γαστρονομική τέχνη, καθώς και ένα μαγικό καύσιμο με υπεραξία που επιδρά στην φυσική μας υγεία, τις επιδόσεις, τη διάθεση και τη μακροζωία.

Ο τρόπος με τον οποίο ο ανθρώπινος εγκέφαλος παράγει συμπεριφορές, διαμοργώνει κουλτούρα αλλά και ενεργοποιεί οργανικές λειτουργίες αναφορικά με το φαγητό, ήταν το έναυσμα για να συνδέσω τη μαγειρική και το fitness με την ευζωία και την διανοητική ενδυνάμωση.

Πιστεύω πως είναι ώρα να επαπροσδιοριστεί ο τρόπος που ζούμε, αλλάζοντας εύκολα και αυθεντικά τον τρόπο που τρώμε, συνολικά.

Το #WhyIstayHungry, είναι ο χώρος και ο τρόπος για δημιουργηθούν συνταγές που προάγουν μια καθημερινότητα γύρω από το φαγητό που αλλάζει τη ζωή όλων μας προς το καλύτερο. Μαζί σας μοιράζομαι συνταγές που μαγειρεύονται αλλά και συνταγές που εφαρμόζονται και δίνουν ποιότητα και νοστιμιά, ευεξία, ευκολία και σύνδεση με προορισμούς, υλικά, superfoods και έναν τρόπο σκέψης που ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους γιατί έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στο πως ο καθένας προσλαμβάνει την έννοια του φαγητού και της απόλαυσης.

Απλά γιατί η ίδια η ζωή περνάει από το στομάχι, ας μάθουμε να τη ζούμε καλά κι απολαυστικά!