Γεννήθηκα στις ΗΠΑ στο Lawrence της Μασαχουσέτης, με μια έντονη παρουσία της καταγωγής μου από τη νησί της Σάμου. Ξεκίνησα τις σπουδές μου στην Αθήνα, στη σχολή Alpine Center όπου κυρίως εκπαιδεύτηκα στις Ελβετικές αξίες για τη μαγειρική Τέχνη και την εστίαση.

Αρχικά δούλεψα στο ξενοδοχείο “Grace Hotel ” της Μυκόνου έχοντας μια καθημερινή πρόκληση για τον κοσμοπολιτισμό  του νησιού.

Τα ταξίδια εμπειριών και προορισμών συνεχίστηκαν με καθοριστικό σταθμό για την εξέλιξή μου την Ισπανία και το San Sebastian στο εστιατόριο “Martin Berasatequi” με παγκόσμια κατάταξη το 2011 την 29η θέση και 3 αστέρια Michelin.  Συνέχισα στο “The Rich-Carlton, Abama” στην Τενερίφη και η τελική μου στάση στην Ισπανία ήταν το διάσημο γιαπωνέζικο εστιατόριο “Kabuki Wellington” βραβευμένο με 1 αστέρι Michelin.

Επιστρέφοντας, δούλεψα στην Ελλάδα, και στην συνέχεια ανέλαβα αρκετές  μικρές κουζίνες μετατρέποντας την γνώση που είχα αποκομίσει από το εξωτερικό σε πράξη και προσωπική εξέλιξη, ως μια πρόκληση γαστρονομικής καινοτομίας.  Όμως το γιαπωνέζικο φαγητό, ως βρώσιμη εμπειρία και κουλτούρα, ήταν κάτι που με κέρδισε τόσο για την δεξιοτεχνία που απαιτεί όσο και γιατί  ήταν κοντά στις δικές μου ΄καθαρές΄ διατροφικές συνήθειες.

Το 2017 συμμετείχα στο τηλεοπτικό παιχνίδι MasterChef όπου και βγήκα νικητής. Αυτήν την περίοδο μαγειρεύω 5 φορές την εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή του Star ‘Στη φωλιά των Κου Κου’ με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για 3η χρονιά αλλά παράλληλα δραστηριοποιούμαι σε διάφορους τομείς, επιχειρηματικά με κέντρο το φαγητό, τη μαγειρική και το wellness με στόχο την εκπαίδευση όλων μας στον τρόπο που τρώμε, για μια ζωή γεμάτη υγεία, επιδόσεις και απόλαυση. Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν βρίσκομαι σε κάποια κουζίνα όμως σύντομα θα με δείτε. Πρόσφατα κυκλοφόρησα τη νέα μου σειρά μπαχαρικών FLAVORITS ένα project που στόχο έχει να απογειώσει τη γευστική εμπειρία του χρήστη με 1 μόνο κίνηση και να κάνει τη ζωή του ευκολότερη.